Giften

Ik wil een gift doen, waar kan ik terecht?

Je kan je gift storten op rekeningnummer BE45 7360 3546 5789 of via onze steunpagina.

Ik heb een gift gedaan, wanneer ontvang ik mijn fiscaal attest?

De fiscale attesten worden verstuurd aan iedereen die het voorbije jaar een gift van €40 of meer deed. Het versturen gebeurt in februari.

Ik heb een gift gedaan, hoe ontvang ik een bewijsstuk voor mijn boekhouding?

Stuur een mail naar info@casamagnolia.be met daarin uw naam (of de naam van uw bedrijf), adres, btw-nummer, de datum van de gift en het bedrag van de gift. Wij bezorgen u dan zo snel mogelijk een ontvangstbewijs.

Ik wil jullie structureel steunen, wat kan ik doen?

Via onze steunpagina kan je ervoor kiezen om maandelijks een vast bedrag aan ons te schenken. U vindt deze optie helemaal onderaan.

Ik wil anderen vragen om voor een bepaalde gegelenheid een gift te doen, hoe werkt dit?

Wil je graag een gift aan Casa Magnolia vragen voor bv. je verjaardag, een geboorte, een overlijden of je pensioen? Dat kan op verschillende manieren:

– geef ons rekeningnummer mee en formuleer duidelijke welke vermelding erbij moet komen (bv.verjaardag An V.) en geef dit ook aan ons door. Zo kunnen wij gemakkelijk zien wij via jou een gift deed.

– Laat ons via het contactformulier weten voor welke gelegenheid je een gift vraagt en wij maken een gepersonaliseerde pagina waarvan je de link en de QR-code kan delen.

Wij bezorgen je op geregelde tijdstippen een overzicht van de giften zodat je ze kan bedanken. Indien gewenst kunnen we ook bedank-kaartjes voorzien.

De Snoezelmobiel

Kan ik De Snoezelmobiel cadeau doen?

Ja, dat kan! Vul het contactformulier in en laat ons weten aan wie je De Snoezelmobiel cadeau wilt doen en voor welk bedrag. Wij bezorgen je dan per mail een cadeaubon met daarop een unieke kortingscode voor het geschonken bedrag. Wil je de bon personaliseren of ontvang je liever een papieren exemplaar per post? Ook dat kan.

Handig om te weten: De Snoezelmobiel kan gehuurd worden voor 1 tot ‘4 dagen voor € 25.

Hoe kan ik De Snoezelmobiel huren?

Ga naar www.snoezelmobiel.be, klik op reserveren en kies daar vervolgens de optie die voor jou van toepassing is (gezin, niet-gesubsidieerde organisatie/evenemt, gesubsidieerde organisatie/evenement). Selecteer de gewenste datum in de kalender en klik op controleer beschikbaarheid. Klik op winkelmand bekijken, verder naar afrekenen en vul hier al je gegevens in. Vergeet niet om je reservatie af te ronden door op bevestiging nodig te klikken. Zodra wij je reservatie goedkeuren, ontvang je van een mail met de betaallink. Je reservatie is afgerond zodra je betaald hebt.

Wie kan De Snoezelmobiel huren?

De Snoezelmobiel is er voor kinderen en jongeren die nood hebben om te snoezelen: minderjarigen met een ernstige ziekte of beperking.

Zowel gezinnen als organisaties (erkende zorgaanbieders, voorzieningen, verenigingen…) en evenementen specifiek gericht op deze doelgroep kunnen De Snoezelmobiel huren.